Hoe resultaat behalen uit Google Analytics met je website?

Met een Webfreak website krijg je ook toegang tot je eigen Google Analytics dashboard. Handig, dat zeker. Maar ook overweldigend. Al die grafieken, nummers en opties. Als nuchtere marketeers beseffen we dat veel klanten geen idee hebben over hoe Google Analytics voor hen nuttig kan zijn en hen inzichten kan geven in het gedrag van hun bezoekers. Deze inzichten kunnen je zelfs helpen om je offline zaak beter te doen draaien.

Webfreak is er om jullie bij te staan en jullie te tonen hoe je in enkele minuten gebruik kan maken van Google Analytics. Dit op maat voor ondernemers die geen tijd hebben om urenlang door menu’s te zoeken, opties aan te passen, …

Vrouw bekijkt Google Analytics rapport gekregen van Webfreak.
Hoe resultaat behalen uit Google Analytics met je website?

Maandelijks up to date met Webfreak

Ongetwijfeld heb je het druk met het runnen van je zaak, en heb je geen tijd om uren te spenderen aan het klikken door menu’s om de correcte data te vinden. Webfreak schiet je hier te hulp. Onze marketeers hebben een dashboard samengesteld dat je netjes elke maand in je mailbox kan terugvinden! Het handige aan zo’n dashboard is tweeledig:

  • Je hebt meteen zicht op allerhande data
  • Je hoeft deze data niet zelf samen te stellen uit meerdere pagina’s

Welke data kun je onder andere terugvinden in deze mail?

Unieke bezoekers

Het aantal unieke mensen die je website hebben bezocht in de toegewezen tijdspanne. Dit is een heel belangrijke maatstaf, want vooraleer je kunt gaan optimaliseren dien je natuurlijk eerst data te hebben van bezoekers.

Hoe vinden bezoekers je website

Hoe vinden bezoekers je website? Via welk platform kwamen ze op je website terecht? Was dit simpelweg via Google? Of was dit via een Facebook-post? Zie je dat het ene kanaal meer bezoekers doorstuurt dan het ander, dan kun je hier verder op inspelen!

Exit pagina’s

De top 5 van de laatst bekeken pagina’s waar mensen opkomen alvorens je website te verlaten. Deze pagina’s zijn zeker waard om te gaan optimaliseren!


Deze en nog veel meer data krijg je elke maand rechtstreeks als rapport in je mailbox toegestuurd. Dat is veel beter dan sporadisch google Analytics te openen en door de bomen het bos niet te zien. Alweer een reden om voor Webfreak te kiezen!
Wil jij ook deze en vele andere voordelen hebben van een Webfreak-website en heb je al een huidige website? Geen probleem! Meer informatie kun je vinden op https://webfreak.be/je-huidige-website-omzetten-naar-webfreak/.
Wil jij ook een nieuwe Webfreak website? Surf dan snel naar https://webfreak.be/webfreak-worden/  en registreer je vandaag nog!

Post delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Gerelateerde berichten:

Start je digitaal verhaal nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de webfreak nieuwsbrief en mis geen enkele update.

Contacteer sales

051 23 88 55

info@webfreak.be

Openingsuren

Bruggesteenweg 315, 8830 Hooglede

Maandag – Vrijdag

09:00 – 12:00, 13:00 – 17:00

Webfreak is een product van Fritz And Freddy. All rights reserved.